★★★  7th Argo Film Festival - 2017 ★★★

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Argo Film Festival επιστρέφει για έβδομη χρονιά, γιορτινό και αναμενόμενο!

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου  σηματοδοτήθηκε η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των μικρού μήκους ταινιών. Ενώ στη συνέχεια ακολούθησε, για 2η συνεχή χρονιά, η διαδικασία του Online Voting μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.argofilmfestival.com , η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της  Κυριακής 17 Δεκεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ένα ξεχωριστό event, στην πόλη του Βόλου, από τους διάσημους προσκεκλημένους της διοργάνωσης και τους οικοδεσπότες Τόνια Σωτηροπούλου & Μάνο Γαβρά. Στην ίδια εκδήλωση θα απονεμηθεί και το  7ο μαρμάρινο αστέρι της διοργάνωσης, ως βραβείο προσφοράς, σε μια ιδιαίτερα σημαντική προσωπικότητα της 7ης τέχνης.

Να υπενθυμίσουμε πως έχουν ήδη βραβευτεί οι: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Γιάννης Βόγλης, Γιώργος Κωνσταντίνου και  Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όλες τις προηγούμενες χρονιές, το ιστορικό κινηματοθέατρο "Αχίλλειον" και συγκεκριμένα η πόλη του Βόλου βρέθηκαν στο επίκεντρο των κινηματογραφικών δρώμενων με πλήθος διάσημων καλεσμένων, καλλιτεχνών και δημιουργών, που τίμησαν το φεστιβάλ με την παρουσία τους. Μερικοί από τους οποίους ήταν οι:  Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιάννης Στάνκογλου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αποστόλης Τότσικας, Χάρης Ρώμας, Τάσος Νούσιας, Αντώνης Λουδάρος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνος Γαβράς, Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξης Γεωργούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ελένη Φουρέιρα, Demy, Κώστας Μαρτάκης, Γρηγόρης Βαλτινός και πολλοί άλλοι.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να τιμούμε τους καλλιτέχνες που σημάδεψαν την 7η τέχνη με το έργο και την πορεία τους και ταυτόχρονα να στηρίζουμε τους Νέους ώστε να δημιουργούν ταινίες, προβάλλοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Ήδη από τα πρώτα δύο φεστιβάλ αναδείχτηκαν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι δημιουργοί Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Κώστας Σκύφτας, που κατάφεραν τα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για μία μεγάλου μήκους ταινία με το "SHORT FUSE ". Η ταινία κυκλοφόρησε πανελλαδικά στις αίθουσες τον  Απρίλιο του 2016 από την  Village Films  και πουλήθηκε σε πολλές ξένες αγορές.

 

Video Ανακοίνωσης από τους οικοδεσπότες της βραδιάς, Τόνια Σωτηροπούλου & Μάνο Γαβρά:

 

Βίντεο Αφιέρωμα στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο:

 

► Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργανωτική επιτροπή του A.F.F στη διεύθυνση  

Κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις για το 8th A.F.F.

image

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 69 guests and no members online

Είσοδος Χρήστη

Δικαιώματα Χρήσης

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί ιδιοκτησία του Argo Film Festival και μπορεί να χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ από αυτό.

Το Argo Film Festival διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και διαμοιρασμού του υλικού αυτού.

Αν μας ζητηθεί, μοιραζόμαστε το υλικό αυτό, κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Γίνε κι εσύ εθελοντής Δήλωσε Συμμετοχή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο
+30 (697)-652-7531
Τηλέφωνο 2
+30 (697)-353-5523
E-mail